Hoe werkt het?

Woon jij in Den Haag en heb je een uitkering? Dan kan je meedoen met Baankans! Maar ook als je geen uitkering hebt en al lange tijd opzoek bent naar werk dan kunnen wij je helpen.

Als je meer wilt weten over Baankans dan kan je eerst gaan praten met onze verbinder. Met deze persoon kan je een vertrouwd gesprek hebben over jouw situatie en jouw baankans. Omdat wij onafhankelijk zijn van de gemeente hoeft je dus niet bang te zijn om direct je uitkering te verliezen.

  1. Meld je aan bij onze verbinder of bij een deelnemende buutorganisatie bij in jouw wijk. Samen met de verbinder bepaal jij of je mee kunt doen.
    .
  2. Blijkt uit het gesprek dat je mee kunt doen dan ga in gesprek met onze baankanscoaches om te kijken wat jouw wensen en talenten zijn. Wij ontdekken dan samen met jou bij welke werkgevers je aan de slag zou willen gaan.

  3. Zijn we eruit? Dan mag je langsgaan bij het bedrijf dat jou aanspreekt om kennis te maken. Je bespreekt jouw baankansen en maakt afspraken die bij jou passen. Met als eindresultaat: Een baan!
    .
  4. En mocht het toch niet lukken dan kan je altijd weer terug naar situatie waarin je nu zit.

De Baankanscoach

Nadat jij je hebt aangemeld bij Baankans ga je samen met Baankanscoaches opzoek naar de Baan die bij je past. Om alvast kennis te maken hebben we een filmpje opgenomen.

Aanmelden?

Meld je aan door je naam, email en telefoonnummer in te vullen in het formulier. Je kan ook eerst even bellen of Whatsappen met onze verbinder Faried Molai, tel: 06.356.48.605 of stuur een e-mail naar: info@baankans.org

Deelnemende organisaties

Partners in Baankans!

©Baankans! 2024