Waar kan ik aan de slag?

Voor Baankans hebben wij de allerleukste sociale bedrijven van Den Haag geselecteerd. Bij deze bedrijven leer je jouw talenten ontdekken en ontwikkelen. Tijdens je werk krijg je de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding of training. Dit vergroot je kans op een volgende stap richting je droombaan. Ontdek hieronder bij welke werkgevers je misschien aan de slag kunt gaan. Je hebt geen diploma’s of CV nodig om een baan te krijgen. 

Het enige wat je nodig hebt is motivatie! 

Werken in de Horeca

Wil jij aan de slag in de keuken van een restaurant of als barista in een koffiebar? Of wil je misschien eerst een opleiding volgen en doorgroeien tot chef? Werken in de horeca biedt kansen! 

Baankans werkt samen met diverse socialehoreca bedrijven waar je direct aan de slag kunt.

Werken in de Fashion & Design?

Baankans werkt samen met i-did, een bijzonder bedrijf dat producten maakt van vilt. In hun eigen atelier verwerken ze onder andere oud textiel, zoals bedrijfskleding of consumentenkleding. Bij i-did kan je op de werkvloer jouw talenten ontdekken en ontwikkelen. Samen met de coaches van i-did ga je aan de slag en werk je aan jouw toekomst.  

Werken in de techniek

Ben jij opzoek naar een baan in de techniek? Baankans werkt samen met Van Gils automotive waar jij je kan ontwikkelen tot automonteur of verkoopmedewerker. Meld je aan bij Baankans om te kijken of je hier aan de slag kan gaan.  

Werken in de kinderopvang?

Wil jij in de kinderopvang werken en gratis je diploma halen? Baankans wil met jou werken aan je toekomst. Samen kijken we welke opleiding het beste bij jou past. Ben jij gemotiveerd en wil je nieuwe dingen leren? Dan is dit jouw kans!

Werken als glazenwasser?

Weet jij niet wat je wilt worden maar wil je wel een baan met uitdaging? Ga dan aan de slag als glazenwasser. Werk met een leuk team en ontdek wat jouw talenten zijn voor een toekomstige droombaan.   

Werken in de Bouw? 

Wil jij als schilder, timmerman of als monteur werken in de bouw? Wij hebben voor jou mooie banen en opleidingen, waardoor je aan de slag kunt gaan bij diverse werkgevers. Meld je nu aan en dan kijken wij samen met jou, naar welke baan het beste bij jou past.

Wil jij ontbijtproducten maken?

Bij Yespers maken ze ontbijt- en snack producten en streven ze naar een duurzame en inclusieve voedselketen.

In de Yespers academie leer je eerst alles over voedsel en gezondheid, daarna kan je aan de slag in de nieuwe Yespers Total Value Fabriek.

Interesse? Meld je nu aan voor een kennismaking.

Je horeca papieren halen?

Wil jij een opleiding in de horeca en daarna een mooie baan? Ga aan de slag en leer alles over hygiëne en voedselveiligheid en haal je MBO 1 of MBO 2 praktijkverklaringen.

Meld je nu aan bij Baankans en wij kijken samen of jij hier aan de slag kunt gaan.

Werken als softwaretester?

Kan jij goed werken met computers en werk je graag in een rustige omgeving?

Bij 2Test IT kan je aan de slag als softwaretester om voor klanten zoals Ziggo en de ANWB de gebruikerservaring van hun software te testen. Wil jij weten of jij hier kan werken? Meld je aan bij Baankans en wij gaan samen met jou kijken of er een match is.

Werken als verkeersregelaar?

Bij Team Intro kan je aan de slag in diverse functies bij jou in de buurt. Zo kan je werken in de infra, verkeer of horeca en dat allemaal op jouw tempo. Wil jij weten of je bij Team Intro aan de slag kan gaan? Wij kijken graag samen met jou naar jouw kansen om hier te werken. Meld je dus nu aan voor een kennismaking.

Wil jij websites en apps maken?

Bij de Galileo Academy leer je alles over WordPress, webshops en app ontwikkeling. Ontwikkel jezelf als webdeveloper en ga direct aan de slag. Zodra je voldoende ervaring hebt kan je gaan werken voor echte klanten. Is dit een baan voor jou? Meld je dan nu aan bij Baankans!

Werken in de schoonmaak?

Iedereen heeft een talent en iedereen verdient een kans. Jij dus ook! Of je nu langdurig werkloos bent, een arbeidsbeperking hebt of in de bijstand zit. Bij Breedweer krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en bij te scholen in de schoonmaakdienstverlening. Meld je nu aan via Baankans!