Vacature ‘Baankans verbinder’

Voor Baankans is de rol van ‘verbinder’ een van de belangrijkste rollen. Deze persoon is een spin in het web en het eerste aanspreekpunt in de wijk m.b.t. Baankans. De verbinder heeft goede contacten met de aangesloten buurtorganisaties en overige partners in de wijk.

De verbinder is daarom een sociaal persoon die bekend is met de wijk Den Haag Zuidwest, het liefst ook iemand die daar vandaan komt. De verbinder is verbonden in de wijk en kan goed samenwerken met de verschillende partijen. Verder heeft de verbinder ook nauw contact met de baankanscoaches en indien nodig met de sociale ondernemers.

De hoofdtaak van de verbinder is het stimuleren van de instroom van potentiële kandidaten voor Baankans. Dit doet de verbinder onder andere door partijen in de wijk te enthousiasmeren en aan te sluiten, aangezien zij kandidaten kunnen aanleveren. Daarnaast bezoekt de verbinder diverse events, zoals banenmarkten, om kandidaten te werven. 

Taken Baankans verbinder 

  • Stimuleren instroom kandidaten (5-10 per maand)
  • 1e aanspreekpunt in de wijk m.b.t. Baankans
  • Oriënterende gesprekken voeren met potentiële kandidaten
  • Promoten Baankans
  • Aansluiten nieuwe (buurt) organisaties als ambassadeur
  • Onderhouden contacten met buurtorganisaties en overige partners in de wijk
  • Up to date houden van wijkambassadeurs over Baankans proces
  • Aanmelden kandidaten bij Baankans Coaches (d.m.v. het aanmeldformulier)
  • Onderhouden contacten met baankanscoaches
  • Onderhouden contacten met kandidaten

Over Baankans!
In het afgelopen jaar zijn Haagse sociale ondernemers samen met buurtorganisaties een unieke samenwerking aangegaan om kwetsbare mensen uit Zuidwest een kans te geven op een baan en een opleiding, een Baankans!

Samen met de buurtorganisaties uit Den Haag Zuidwest gaat Baankans op zoek naar de talenten en dromen van een grote groep werkzoekenden en biedt ze een opleiding met 100% baangarantie bij een sociale onderneming in regio Den Haag. Om dit mogelijk te maken is vertrouwen, het investeren in relaties en een positieve mond op mond reclame een belangrijke voorwaarde.

Het doel van Baankans is om de groep kwetsbare mensen die weer willen meedoen op de arbeidsmarkt te bereiken en te begeleiden naar banen met perspectief.

Vergoeding verbinder:
16 – 24 uur per week a € 45 euro per uur.

Meer informatie:
Heb je interesse? Stuur dan een motivatiebrief en je CV naar kiran.lachman@socialclubdenhaag.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan een kijkje op www.baankans.org of bel met Kiran Lachman (projectleider Baankans) 06-1128 5613.


Baankans! is een project van:


©Baankans! 2024